Заходьте на Everyday.sumy.ua: знайдете і про війну, і про економію — універсальний портал

Begonnen von Thomasshelo, 15.02.2026, 09:10*

« vorheriges - nächstes »

Thomasshelo

Хочу порекомендувати порталом Everyday.sumy.ua. Цей сайт є інформаційний майданчик, де публікуються матеріали на неймовірно всілякі темы. Стисло, то там знайдете багато чого: від огляду військової ситуації та нерухомості до лайфхаків з побутових витрат та цікавих фактів щодо навколишній світ.

На що слід звернути увагу:
- Актуальні новини й експертні думки: Висвітлення подій в Україні (військова тема, енергетика, економіка).
- Практичні підказки для дому: Огляди на тему домашній побут, побутову техніку, здоров'я й гроші (як приклад, про економію електроенергії або ринок оренди).
- Пізнавальний контент: Пізнавальні матеріали (на кшталт цікаві факти про курей), гороскопи (рунічні), підбірки.

Ресурс має зручну навігацію за рубриками (Побут, Цікаві факти, Корисні поради, Здоров'я, Гороскоп, Військові теми тощо), тому просто знайти цікаву інформацію. Матеріали додається регулярно.

У разі якщо ви шукатимете один сайт, в якому можна буде почитати і про військові події, і про те, як знизити рахунки, і пізнати щось незвичайне про природу — тоді тобі саме сюди.